آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال در دانشکده علوم پزشکی تربت جام

به گزارش پایگاه خبری وبدا تربت جام ،

رئیس مرکز بهداشت تربت جام گفت:  مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال در شبکه های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی تربت جام آغاز شد.

محمد رحیمیان گفت : واکسیناسیون فلج اطفال هر سال در دو مرحله برای کودکان زیر یکسال در مناطق پرخطر انجام می شود که نوبت اول امسال روزهای هفتم تا نهم اردیبهشت ماه انجام شد و نوبت دوم نیز از19 خرداد شروع  شده است و تا ۲۱ خرداد ماه ادامه دارد.

وی افزود: در اجرای این طرح به قریب 12000کودک زیر پنج سال در شهرستانهای تربت جام وصالح آباد کودکان غیر ایرانی قطره فلج اطفال خورانده می شود.

وی گفت: واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی تربت جام در قالب 91 تیم و توسط بیش از 200 نفر از کارکنان بهداشتی و درمانی اجرا می شود.

شایان ذکر است شهرستانهای تربت جام و صالح آباد تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی تربت جام هم مرز با کشور افغانستان و ترکمنستان می باشد.