آمادگی کافی برای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشکده علوم پزشکی تربت جام

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام  و دبیر اجرایی " بسیج ملی کنترل فشارخون " تربت جام  گفت:

دانشکده علوم پزشکی تربت جام آمادگی کافی برای اجرای ّبسیج ملی کنترل فشار خون را دارد.

به گزارش وبداتربت جام ،  محمد رحیمیان  در جلسه هماهنگی با اعضا کمیته اجرائی که  با حضور تمامی مدیران معاونت بهداشت و نمایندهای معاونت درمان برگزار شد ، اظهار داشت: حدود 120 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی تربت جام ، بیشتر از 30 سال سن دارند که جمعیت هدف ما هستند و علاوه بر این افراد، تمام مادران باردار و بیماران مزمن کلیوی نیز در هر سنی، به این جمعیت اضافه می شوند.

وی تصریح کرد: از روز 27 اردیبهشت این طرح همزمان با روز جهانی فشارخون در فاز اول که مربوط به اطلاع رسانی و ارائه آموزش به کاربران طرح بود، آغاز شد و پزشکان، پرستاران، دانشجویان ، بهورزان و مراقبین سلامت از نظر هماهنگی با بسیج ملی کنترل فشارخون، آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

رحیمیان یادآور شد: حدود 120 خانه بهداشت، 30 پایگاه و مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی، 1 کلینیک ویژه و 2 بیمارستان  دولتی  در تربت جام وصالح آباد به اجرای این  طرح کمک می کنند و قریب به 50 پایگاه سیار برای سنجش فشار خون با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی ، پایگاههای بسیج ، هلال احمر ، ارتش ، نیرویی انتظامی ، آموزش و پرورش و ...  آماده ارائه خدمت می باشند.

وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در بسیج ملی کنترل فشارخون باعث افزایش مراجعه مردم به مراکز خدمات جامع سلامت  شده است همچنین سامانه خوداظهاری فشارخون به آدرس salamat.gov.ir برای سهولت در دسترسی مردم راه اندازی شده و پس از ورود و ثبت اطلاعات توسط مردم، پیامکی حاوی اطلاعات مربوط به فشارخون برای آنها ارسال می شود و این مراقبت ها و توصیه ها نیز ادامه پیدا خواهد کرد.