مدیر روابط عمومی دانشکده خبر داد :ضرورت بستر سازی مناسب اطلاع رسانی برای توجه به کنترل فشار خون بالا در جامعه

قنبر زاده مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام در گفتگو اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: حداقل ۴۰ تا ۶۰ درصد افراد دارای فشار خون بالا در ایران از بیماری خود اطلاعی ندارند.

وی ادامه داد: در سال حدود ۱۷ هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی و جاده ای فوت می‌کنند در حالی که  در همین مدت جمعیتی حدود ۹۷ هزار نفر به علت ابتلا به فشارخون و عدم کنترل آن فوت می‌کنند.

مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام افزود: در بیماریهایی، مانند فشارخون،  اگر جامعه ،  اطلاعات کافی از بیماری داشته باشد اغلب قابل پیشگیری است و از ابتلاء به عواقب و پیامد‌های جبران ناپذیر آن می‌توان جلوگیری کرد.

قنبر زاده بیان کرد:در بسیج ملی کنترل فشارخون مسئولیت کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی با روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی است  و در کمیته اجرایی نیز ، روابط عمومی عضو اصلی است .

وی ادامه داد : هدف از تشکیل این کارگروه را ایجاد حساسیت در مردم ، افزایش آگاهی وسواد سلامت در زمینه فشار خون بالا ، بستر سازی مناسب اطلاع رسانی برای توجه به کنترل فشار خون بالا ، افزایش آگاهی اجتماعی از پیامدهای اصلی فشار خون و ایجاد زمینه انگیزشی در رسانه ها وفعالان شبکه های مجازی به عنوان یک مسئولیت اجتماعی دانست .

قنبر زاده ادامه داد:  مرحله اول بسیج ملی کنترل فشار خون که مرحله اطلاع رسانی می باشد از تاریخ  27 اردیبهشت لغایت 16 خرداد  خواهدبود و مرحله دوم  نیز از روز 17 خرداد  شروع می شود و تا 15 تیر ادامه خواهد داشت . در مرحله دوم همشهریان عزیز می توانند به سه طریق نسبت به کنترل فشار خون خود اقدام نمائند.

روش اول به صورت خود اظهاری  ومراجعه به سامانه  salamat.gov.ir

روش دوم مراجعه حضوری به خانه های بهداشت و مراکز و پایگاههای سلامت ثابت در روستاها وشهرها

روش سوم مراجعه به ایستگاههای سیار سلامت در بیمارستان ها ، درمانگاهها ، اماکن تجمعی  و اداره ها.