به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام مهندس محمد رحیمیان رئیس مرکز بهداشت شهرستان در پیامی روز ماما را به سبزپوشان عرصه مامایی تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام مهندس محمد رحیمیان رئیس مرکز بهداشت شهرستان در پیامی روز ماما را به سبزپوشان عرصه مامایی به خصوص همکاران ماما در حوزه بهداشت  تبریک گفت.
متن پیام وی به شرح ذیل می باشد.
آن هنگام که قلب‌های مضطرب هر مادری را با نگاه‌های امیدآفرین خود به آرامش می‌رسانی تا به دنیا آمدن عزیزترین موجود زندگی را برایش نویدبخشی، واسطه‌ای برای جاری شدن نخستین رحمت الهی هستی.
جامعه مامایی حامی اصلی سلامت زنان، نوزادان و خانواده‌ است که با تضمین سلامت مادران و نوزادان زندگی، نشاط و شادابی را بادانش، مهارت حرفه‌‎ای، ازخودگذشتگی، ایثار و ایمان در جامعه جاری می‌سازند.
روز جهانی ماما فرصت مناسبی است، برای تجلیل و تقدیر از فرشتگانی که با بال های نوازشگر شان برای نخستین بار دستان نوزاد را به دستان پرمهر مادر پیوند می‌زنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز جهانی ماما محضر شما طلایه داران حفاظت از سلامت مادر و نوزاد به ویژه شما همکارانم در حوزه بهداشت  شهرستان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه باریتعالی سربلندي و توفيق خدمتگزاري در حوزه سلامت زنان و نوزادان را برايتان مسئلت می نمایم.