پیام تبریک معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام به مناسبت ٧آوریل و١٨فروردین روزجهانی بهداشت

متن پیام مهندس محمد رحیمیان به شرح ذیل است

بهداشت زیر بنای فعالیت های اقتصادی وپیشرفت های اجتماعی هر ملت است وسلامت جامعه در گرو رعایت اصول بهداشتی می باشد. وجامعه سالم وتندرست می تواند از منافع خود دفاع وحقوق خود راکسب کند و یکی از بزرگ ترین افتخارات هر دولت این است که بتواند بهداشت کشورش به خوبی تامین کند. درهمین راستا همه ساله ۷آوریل مصادف با 18 فروردین به عنوان روز جهانی بهداشت نامگذاری شده است.در چنین روزی در سال 1948 میلادی در نیویورک، نخستین اساسنامه ی کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین گردید.همچنین در ژوئن همان سال نخستین مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی در ژنو با حضور نمایندگان بیش از شصت و یک کشور جهان تشکیل شد . از آن سال به بعد همه ساله چنین روزی به عنوان روز جهانی بهداشت در  کشورهای مختلف گرامی داشته می شود .
در جمهوری اسلامی ایران  امر بهداشت همواره  به عنوان یکی از مباحث مبنایی در مباحث توسعه مندی کشور مد نظر بوده است چنانکه فصل بیست و پنجم  قانون" بر نامه ی سوم توسعه ی اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور " به  بهداشت و درمان  اختصاص داده شده است ، که امسال با شعار :

“Health for all – everyone, everywhere” یا "سلامت برای همه- هرکس، در هر کجا"

می باشد که هدف آن رسیدن به "Universal health coverage" یا"پوشش همگانی سلامت" می باشد. که این روز را به همه همکاران محترم و تلاش گران عرصه سلامت تبریک عرض می نمایم.

,مهندس محمد رحیمیان
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام